De fleste kredittkort du kan søke online

Nå er det jo slik at nesten alle banker i Norge som tilbyr kredittkort, lar deg søke om et slikt kort på nettet. Nå har ikke vi laget en oversikt over alle kredittkortene som finnes på markedet, for den listen ville blitt uendelig lang, men du finner er en ganske grei oversikt over de mest populære kortene som i dag de fleste har skaffet seg på nettet. For å søke om det kortet du vil ha, klikker du bare på bestill kort, og så fyller du inn nødvendig informasjon på den aktuelle banken sin hjemmeside som du blir linket til direkte.

Alle som vil søke kredittkort i Norge kan gjøre det, og en artikkel om kort som alle kan søke om finner du her. Men, det er et par faktorer som er viktige å ta i betraktning når man skal søke om et nytt kredittkort. Det er nemlig ikke slik at alle får tildelt hvilket kort man vil ha helt uten krav tilbake. Noe som kanskje egentlig ikke er så veldig merkelig når man tenker seg om. For eksempel så få man ikke tildelt et amex platinum uten å kunne vise til en ganske så solid inntekt, og også for andre "vanlige" kredittkort så stilles det ulike krav for å få tilsendt kredittkortet hjem i posten.

Selv om du kan søke online, noe som forøvrig er en ganske bra ting, så må du for eksempel være over 18 år som et minimum, og som regel over 23 år for å kunne skaffe deg de fleste kredittkort i Norge. Du finner uansett utfyllende informasjon i teksten rundt hvert enkelt kort, hvor du finner hva som kreves av alder, inntekt og krav om betalinganmerkninger og eventuelt om slike godtas, noe som de som regel ikke gjør. Men, det er fort gjort å finne ut om du har det som kreves for å kunne søke om det kortet du er på jakt etter.

Du bør også vurdere hvilke egenskaper du helst ser etter i det nye kredittkortet. Rentene er i utgangspunktet ganske høye hvis du har planlagt å utsette betalingen over tid, så om det er dette som er årsaken, bør du helst se etter en så lav rente som mulig. Om du skal bruke kortet utenlands, bør du se etter de som tilbyr såkalte rentefrie uttak i utlandet, for her er det en god å spare i forhold til de som legger på ekstra avgifter hvis du skal ta ut kontanter i minibanker i utlandet.

Det er derfor vanskelig å anbefale ett spesifikt kredittkort som du helst bør søke om online, og du må nesten se på hvilket totalbehov du har når du skal bestille et kort her i dag. For mange så gjelder det nemlig at man har tilgang til både to og tre forskjellige kredittkort, for å få dekket inn alt av bruksmønster som man har.

Det viktigste uansett, hvis det ikke er en langsiktig kreditt du er ute etter, å alltid huske på å betale hele regningen når den kommer. Da sitter du kun igjen med de fordelene som tilbys, og tryggheten som du får av å handle på kreditt, fremfor at pengene dras direkte fra din konto. Sikkerhet er en viktig faktor når man skal vurdere om man vil benytte et kreditt- eller et debetkort når man handler online.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar