Kredittkort alle kan få

Markedet for kredittkort i Norge har etterhvert utviklet seg til å bli veldig stort, for de fleste av oss i dag som er over 18 år har gjerne ett eller flere kort. Men finnes det et spesiellt kredittkort alle kan få? Svaret er egentlig ikke helt enkelt, for kravene som stilles til søkerne er forskjellige fra kort til kort, så den beste måten å finne svaret på, er egentlig bare å sende av gårde en søknad.

Over her finner du noen anbefalte kredittkort i Norge, som det er helt gratis å søke om. For detaljert informasjon om krav til alder og andre ting du mener er viktig i valg av nytt kredittkort, kan du bare klikke på vis mer under hvert kort, og du får opp den meste informasjonen du har bruk for å bestemme deg for jvilket kort som passer best til din situasjon. Det er ikke alle som får godkjent en søknad om kreditt i Norge, og i hovedsak så dreier det seg om for lav alder, for lav inntekt eller en eller flere betalingsanmerkninger som stopper innvilgelsen av det aktuelle kortet.

Heldigvis er det helt kostnadsfritt å sende inn en søknad, så du har ingenting å tape på å prøve, og det er tross alt den eneste måten å finne ut om du kan få det kortet du søker om. Med en trygg fast inntekt og ingen anmerkninger burde sikkert søknaden bli innvilget så lenge du er gammel nok, men vi kan så klart ikke garantere noenting på bankens eller kredittselskapets vegne. Det vil bli gjennomført enn kredittsjekk når du søker om et kort, og denne gjøres på ulike måter av de ulike selskapene, og dette er ikke informasjon som de går ut med offentlig.

Får du ikke godkjent en søknad, kan det hende at du får godkjent en annen ettersom kravene er forskjellige. Men som sagt, du er nødt til å sende inn noen søknader for å finne ut av det. Det gjør ingenting om du sender inn flere, for selv om du får innvilget mange samtidig, kan du avbestille de du ikke syns du har bruk for. Det er ikke alltid lett å vite hvilket kort som er beste kredittkort for deg, så her må du nesten se litt på behov og hvilke forskjeller og eventuellt hvilke fordeler som du ulike kortene gir deg. Her er vi alle forskjellige og der noen har bruk for rabatt på drivstoff, er billigere flyreiser viktigere for andre.

Vi har ikke lengre lov til å reklamere så voldsomt for de forskjellige fordelene de ulike kredittkortene gir deg, så den informasjonen må du nesten sette deg inn i selv.

Som et siste tips før du velger hvilket kort du skal skaffe deg, er å se på om det finnes noen faste årskostnader eller andre utgifter du binder deg opp til. Vi anbefaler kun kort uten årsgebyr eller etableringskostnader, ettersom vi mener at et kredittkort i dag skal være noe du skal få muligheten til å spare noen kroner på når du bruker det, eller i hvert fall samle opp poeng eller cashback som kan skaffe deg billigere varer eller tjenester i framtiden. Lykke til!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar