Med Shell MasterCard får du bonus på alt du handler

Kredittkortet Shell MasterCard er ikke bare er et bensinkort som mange kanskje tror, for kortet gir rabatt og bonus på mye mer enn bare drivstoff. Men for å begynne med drivstoff, så gir Shell MasterCard i forhold til mange av de andre kredittkortene som har cashback, en ubegrenset årlig bonus på drivstoff som du fyller på Shell sine bensinstasjoner rundt om i landet. Bonusen du får utenom drivstoff gjelder også i hele resten av verden.

Bonusen du opparbeider deg når handler hos Shell, er på 1 % av den totale kjøpesummen, utenom drivstoff men grillpølser, cola og hva du nå måtte finne på å handle på stasjonen. Denne bonusen gjelder også på alle andre utsalgssteder i Norge hvor du betaler med ditt Shell MasterCard, så her kan det faktisk snakkes om at du får bonus på alt du handler.

Drivstoffrabatten du får hos Shell er på 40 øre per liter, og samles opp som Trumf bonus sammen med all den andre cashbacken som du sparer opp. Bonusen har du anledning til å ta ut igjen som kontanter, eller den kan benyttes til å kjøpe andre varer gjennom Trumfsystemet.

Fakta om Shell MasterCard:

  • Kredittgrense på inntil 75.000 kroner
  • Inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Gebyrfrie varekjøp i Norge og i utlandet
  • Etableringsgebyr 0,-
  • Årsgebyr 0,-
Med et MasterCard fra Shell får du nå også 12 % rabatt hvis du kjøper dekk hos Vianor. Kjeden er ledene i Skandinavia på bildekk, og har et stort utvalg med de fleste kjente dekkmerker. Andre rabatter hos Vianor er 15 % på dekkhotell, 12 % på bilservice inkl. oljeskift, 12 % på batterier og 20 % på service av aircondition og rens. For å motta rabatten må du opplyse om og betale med ditt Shell MasterCard, og rabattene gjelder i butikker og på verksteder.

Er du over 20 år kan du her søke om Shell MasterCard 15k o/ 12 mnd eff.rente 26,05 % tot. 17.138,- Det kreves fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger for å få innvilget en søknad om Shell MasterCard.