Flexi Visa et kredittkort med valgfri cashback

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander Consumer Bank, som står for fleksibilitet når det kommer til hvilken type av cashback du ønsker å få igjen penger på. Flexi Visa lar deg nemlig velge hver måned hvilken kategori du ønsker å oppnå cashback i, og med 4 % innenfor mange kategorier, er dette et kredittkort med den absolutt høyeste cashbacken på det norske markedet.

Med et Flexi Visa kredittkort (som ble kåret til best i test i 2010 og 2011 av Dine Penger), kan du hver måned velge om du vil ha cashback når du handler fra flybilletter, drivstoff, elektronikk, sportsutstyr eller i kles- og skobutikker. Du får altså 4 % i rabatt på den valgfrie bonuskategorien som du selv velger.

Bonusen er ikke knyttet direkte opp mot noen bestemte selskap, kjeder, butikker eller bensinstasjoner, så du får bonus om du for eksempel kjøper flybilletter med SAS, Norwegian, Widerøe eller hvilket som helst annet flyselskap (merk. gjelder ikke charter). Det samme gjelder også for klesbutikker, elektronikkbutikker, sportsbutikker, skobutikker og bensinstasjoner, slik at rabatten er 4 % (eller omlag 0,56 øre per liter med en pris på 14  kroner) om du fyller opp tanken på Statoil, Esso, Shell eller noen av de andre bensinstasjonene. Med dette kredittkortet så har du dermed full fleksibilitet og valgfrihet.

Flexi Visa gir også som de andre kredittkortene fra Santander Consumer Bank i Norge, 10 %  rabatt på Comfort og Clarions hoteller i Norden og flere andre rabatter som kommer i tillegg til de vanlige bonuskategoriene.

Flexi Visa gir deg en kredittgrense på opp til 100.000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager. Du betaler ingen årsavgift for å ha Flexi Visa og kortet er gebyrfritt ved varekjøp både i Norge og i utlandet (unntaket i forhold til gebyr ved varekjøp, er hvis stedet du handler på selv har lagt til et gebyr på varen du kjøper, slik som SAS nå belaster 2,2 % i gebyr når reiser betales med kredittkort). Flexi Visa kan benyttes på nesten 30 millioner brukersteder i mer enn 130 land over hele verden.

Hver måned blir rabatten som du har spart opp automatisk overført til din kortkonto, så du behøver ikke å foreta noen handling for at dette skal skje, alt går av seg selv.

Er du over 20 år kan du her søke om Flexi Visa 15k o/ 12 mnd eff.rente 25,33 % tot. 16.916,- Et kredittkort med full fleksibilitet og cashback.