Kredittkort fra Star Tour

I motsetning til Ving som tilbyr sine kunder sitt eget kredittkort, har ikke Star Tour sitt eget kort, men benytter seg av et samarbeid med Ikano Visa. Men dette gjør ikke at det andre store charterselskapet i Norge tilbyr sine kunder et dårligere alternativ, tvert i mot. Velger du å benytte Star Tour's feriekonto til å utsette betalingen for reisen i 6 måneder, er vilkårene relativt like. Her tilkommer det et etableringsgebyr på 350 kroner, og du har en rentefri utsettelse på 6 måneder.

Du kan ordne slik finansiering også i andre lengder, som du kan lese mer om her. Men i forhold til kredittkortet til Ving som har en effektiv rente på hele 31,4 %, betaler du her 20,1 % i effektiv rente hvis du ønsker å utsette betalingen ytterligere etter 6 måneder. Kredittkortet du får fra Ikano Bank har inget årsgebyr og du har muligheten til å få en kredittgrense på opp til 100.000 kroner.

Fordelene du får i følge selskapet er at du kan:
  • kjøpe en reise i dag, og betale senere.
  • dele opp eller utsette hele betalingen.
  • velge den typen av finansiering som passer best.
  • bestille reiser på kreditt for opp til 100.000 kroner.
Nå er det kanskje ikke mest fornuftig å bestille en reise til 100.000 kroner på kreditt, men dette er i alle fall mulighetene man har som innehaver av Ikano Visa, kortet du kan benytte til å kjøpe reiser gjennom Star Tour.

En ting som dette kredittkortet egentlig mangler, ettersom det frontes av et reiseselskap, er en reiseforsikring som er inkludert hvis man bestiller seg en tur og betaler med kortet. Det blir fort dyrt hvis man må kjøpe en slik forsikring utenom, og kanskje enda dyrere hvis man lar være. Les mer om Ikano Visa og bestill kortet her.

Nom. rente 19,2 %. eFakturagebyr kr 0,-. Eff.rente 20,10 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.572.