Bli din egen banksjef

Går du inn i nesten hvilken som helst butikk i Norge i dag, som Elkjøp, Expert eller andre store kjeder, så finner du store plakater med betalingsutsettelse, kjøp i dag betal senere og flere tilbud med finansiering hvis du vil dele opp betalingen av den varen du vil kjøpe. Vanlige kostnader i forbindelse med opprettelse av finansiering i butikk er ofte langt dyrere enn hva du selv kan ordne om du "er din egen banksjef".

Hvis vi ser på finansiering gjennom for eksempel elektrokjeden Expert (opplysningene er hentet fra deres hjemmeside), så blir den totale kostnaden med Expert Handlekonto hele 11.673 kroner, hvis du betaler 10.000 kroner og vil utsette betalingen i 12 mnd. Det du egentlig får med en handlekonto er et kredittkort fra GE Money Bank, med en effektiv rente på 32,98 %.

Hvis du er ute etter en slik betalingsutsettelse når du kjøper noe, burde du kanskje heller vurdere å gå til anskaffelse av kredittkortet Ikano Visa. Med dette kortet i hånden kan du nemlig bli din egen banksjef, og selv bestemme om du vil ha betalingsutsettelse til relativt gode vilkår. Dette gjelder for beløp på over 2.500 kroner hvor du har mulighet til å utsette betalingen uten renter i enten 2, 4, 6 eller 9 måneder. Det eneste du må ut med for å få denne rentefrie betalingsutsettelsen er: 99, 275, 350 eller 450 kroner i etablering, i henhold til hvor mange måneder du vil utsette beløpet. Noe som er mye billigere enn hva den effektive renten ville ha vært.

Du kan også velge en delbetaling hver måned hvis du ikke ønsker å utsette hele beløpet, og får da finansiert dette med en nominell rente på 9,9 %, og en etablering på 295 kroner. Også dette er en mye billigere finansiering enn du får hos de fleste butikker i Norge.

Også når du ikke skal handle med betalingsutsettelse er dette kredittkortet gunstig å handle med, ettersom du får cashback i forskjellige kategorier, hvor du får tilbake en liten del av det meste du handler med kortet, blant annet 1 % på alle bensinstasjoner og matbutikker, samt at kortet gir gode rabatter hver måned innefor bestemte varegrupper. Så bli din egen banksjef og spar penger når du handler med kredittkort.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates