Hvor bra er kredittkortet?

Overalt på nettet kan du lese kjedelige ting om kredittkort som effektive renter, kredittgrenser, forsikringsvilkår, betalingsutsettelser, valutapåslag, årsgebyr osv. osv. Men hvor bra fungerer egentlig disse kredittkortene i praksis? For å finne ut av det bestemte jeg meg for å teste ut et kort som på papiret ser veldig gunstig ut, nemlig re:member kredittkortet. 3 dager etter å ha sendt inn søknaden kom det et flunkende nytt kort hjem i posten, klart til å bli varmt!
Grunnen til at dette kortet ble valgt, var alle rabattene som loves på forskjellige steder, både nettbutikker og mye annet, og det at kortet er helt gebyrfritt. Reiseforsikringen som er inkludert håper jeg vi slipper å teste ut kvaliteten på, men den er i hvert fall gratis.

Ok, så hvor skulle vi gå for å feire et nytt kredittkort? Enkelt egentlig når man liker pizza, da ble det middag på Esmeralda som holder til på brygga i Tønsberg. Dette er kanskje norges beste pizzarestaurant, og regningen betalte jeg med re:member kortet. Det kommer ikke fram på kvitteringen at du får 10 % rabatt, men det kom fram på fakturaen som kommer hver måned. Resultat på første test ble nesten 70 kroner spart!

Neste skritt var å bestille sommerferien vår til Danmark. Ferge med Color Line fra Larvik til Hirtshals sparte vi 61 kroner på, 1 uke på Skagen Strand feriecenter bestillt gjennom Hotels.com sparte vi hele 993 kroner på. Så en ekstra tusenlapp i lommepenger i Danmark er absolutt verdt å ta med seg.

Hvis du vil lese mer om de tørre fakta eller søke om re:member kan du trykke her. Avslutningsvis får man vel ta med et terningkastet, som blir 6! (Eff.rente 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408).
on 12:24 by Admin |   Edit