Samle flere mindre lån

Hvis du har flere små lån via forskjellige utlånere eller kredittkortselskaper, bør du absolutt vurdere å samle disse til ett enkelt lån. Det er mange fordeler forbundet med en slik operasjon, ikke bare økonomisk.

Skylder du for eksempel penger på to eller tre kredittkort og betaler ned på disse hver måned, kan du ved å samle gjelden kun få en regning hver måned å forholde deg til. På denne måten blir det litt enklere å få en god oversikt over hva som går ut hver måned, og ikke risikere å miste kontrollen over økonomien din.

Men ikke nok med en bedre oversikt, så kan du også spare en god del på å betale ut kredittkortgjelden med et forbrukslån. I mange tilfeller blir den totale rentekostnaden også lavere med en slik refinansiering. Til forskjell fra rentene du får på betalingsutsettelse med visa- eller mastercardet ditt, som gjerne ligger på over 20 % effektivt, får du i hovedsak en rente på mellom 10 og 20 % gjennom et forbrukslån. Renten fastsettes individuelt utifra en rekke kriterier basert på din økonomiske situasjon og betalingsdyktighet, MEN du får presentert den eksakte renten før du velger om du vil ta i mot tilbudet eller ikke fra banken. På bakgrunn av dette havner du i en såkalt win-win situasjon, og kan da velge den løsningen som blir mest fordelaktig økonomisk, eller fortsette som tidligere hvis det lønner seg mest.

Noen selskap som tilbyr noen av de mest fordelaktige rentene på forbrukslån og refinansiering i dag, er Bank Norwegian og GE Money Bank. Søker du hos begge kan du til slutt sammenligne vilkårene og i så fall velge det beste tilbudet for dine små lån.

Lån fra Bank Norwegian. Svar med en gang. Enkel og uforpliktende søknad. Lån inntil 350.000. Søk nå! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

Forbrukslån fra GE Money Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Enkelt og uforpliktende søknadsskjema. En av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94 150  

Selv om kanskje ikke blir så mange hundre kronene i besparelse hver måned, er dette i hvert fall en veldig enkel måte å spare seg litt penger på, som også bare tar et kvarter av tiden din. Et siste tips er å forsøke å betale ned så mye som mulig på den gjelden du har, for å bli kvitt den så raskt som det går. Lykke til!
on 13:29 by Admin |   Edit