Ikke bestill kredittkort

For å ta det mest åpenbare først, ikke bestill deg et kredittkort hvis du ikke er ganske strukturert økonomisk. Det kan være lett å la seg friste til å bruke mer penger enn det du egentlig har råd til, for med en kreditt på kanskje 50.000 kroner tilgjengelig, kan det være fort gjort å kjøpe noe du har lyst på men egentlig ikke behøver.

Ikke bestill kredittkort hvis du ikke ser noen fordeler med å få tilbake litt penger hver gang du handler. Hvis du heller vil la butikker, kortselskaper og andre få beholde sine penger, bruker du heller et debetkort når du fyller bensin, kjøper flybilletter, utvider garderoben, spiser på restaurant eller andre steder hvor du kunne ha fått cashback når du handler.

Ikke bestill et kredittkort hvis du liker å betale for reiseforsikring når du er ute å reiser. Mange kort tilbyr dette som en fordel til sine kunder, men hvis du heller vil betale ekstra for forsikringen, bør du så absolutt betale med debetkortet når du kjøper den neste ferieturen. Da er du helt sikker på at ingenting ekstra er inkludert uten kostnad.

Ikke skaff deg et kredittkort hvis du synes det er bedre å leve litt farlig med tanke på svindel ved netthandel. Kjøper du en vare med debetkortet ditt enten på nettet eller i utlandet, kan du være sikker på å ikke få noen form for erstatning hvis du har blitt svindlet. Det samme gjelder i forhold til flybilletter om selskapet skulle finne på å gå konkurs, så med et debetkort slipper du å få igjen penger.

Ikke bestill ett eller flere kredittkort hvis du mener at en rentefri betalingsutsettelse på opp til seks uker er en helt unødvendig form for sparing eller en gratis måte å låne penger på. Hvis du har kommet i et plutselig behov av penger, og lønningen ikke kommer inn på konto før om to uker, finnes det da mange dyre og fine løsninger med for eksempel slike mikrolån. En effektiv rente på opp til 9.000 prosent er jo bare moro!

Ikke bestill deg et kredittkort hvis du liker å låse opp penger på lønnskontoen din når du bestiller en leiebil på ferieturen. Bestiller du bilen med debetkortet ditt, kan selskapet reservere dobbelt opp av beløpet som leiebilen koster, det samme gjelder også med hotellreservasjoner. Ikke noe er så kjekt som å sitte på en restaurant i utlandet, mens du  forsøker å betale for maten med et overtrekt visakort!

Men det kan jo faktisk hende at du ikke er helt enig i alt som nevnes over her, og hvis det er tilfelle kan du jo alltids bestille deg et nytt kredittkort i dag!
on 14:40 by Admin |   Edit