Penger i reserve

Det er mange som benytter et kredittkort som reserve hvis man plutselig skulle få et behov for litt ekstra penger, men en bruksreserve som ligger tilgjengelig på konto når som helst kan også være en god løsning.

Et selskap som heter Online 24 har en type av forbrukslån som du kan søke om uten å betale for renter, frem til du velger å eventuelt ta i bruk den kreditten som du har tilgjengelig. I motsetning til andre typer av lån uten sikkerhet, er dette en løsning som du kan søke om, og ha tilgjengelig uten å måtte betale for den før du tar ut de pengene som du har behov for. En relativ kjekk måte å skasffe seg penger i bakhånd eller en bruksreserve som det kalles av selskapet selv.

For å kunne søke om en slik reserve av penger eller en bruksreserve, må du for det første ha fylt 25 år. For å få denne søknaden godkjent kan du heller ikke ha noen betalingsanmerkning og en inntekt på minimum 150.000 kroner i året. Hvis du oppfyller disse relativt enkle kravene, kan du søke om en bruksreserve på mellom 10.000 og 250.000 kroner uten å stille noen form for sikkerhet på lånet eller reserven.

Online 24 – et smartere privatlån. (Eff.rente 19,74%, 65 000, o/5år, etabl.gebyr. 950,-, Totalt: 99 350)

Online 24-lånet er et annerledes type av forbrukslån og en annerledes type av kreditt. Forskjellen på dette lånet og andre typer av finansiering er at her betaler du kun renter for det beløpet du tar ut. Du behøver ikke nødvendigvis penger akkurat i dag, men sikkerheten om at det finnes en reserve kan være grei å ha. Du kan ha pengene inne på din egen bankkonto, eller du kan tilbakeføre de pengene du ikke har behov for nå, og betaler da ikke renter for disse.

I hele 6 måneder etter at lånet er betalt tilbake har du kredittrammen tilgjengelig på mellom 10.000 og 250.000 kroner uten ekstra kostnad. Du kan enkelt føre over penger til din egen konto via kontofon om det skulle være ønskelig. Les mer og søk om en bruksreserve fra Online 24 her:

Online 24 – et smartere privatlån. (Eff.rente 19,74%, 65 000, o/5år, etabl.gebyr. 950,-, Totalt: 99 350)
on 22:54 by Admin |   Edit