Anbefalte kredittkort

Det finnes veldig mange forskjellige kredittkort på det norske markedet, så hvilke skal man anbefale for noen som vil søke om et kort for første gang? Det er for det første viktig å være klar over hva man har tenkt å benytte kredittkortet til.

Hvis det er snakk om fordeler som cashback, bør du sjekke hvilke kategorier som er innebefattet i rabattordningen. Reiser du for eksempel lite med fly, hjelper det ikke så mye å få masse penger igjen når du kjøper flybilletter med kortet. Et anbefalt kredittkort av de som har cashback er utvilsomt 365 Direktes kort, 365 Privat. Dette kortet har vunnet de fleste kåringer som har blitt foretatt av pressen, og har kanskje den beste rabatten på drivstoff av samtlige kort på det norske markedet.

Planlegger du å bestille et kort for å ha det i reserve, i tilfelle ditt vanlige bankkort av en eller annen anledning ikke skulle fungere, anbefales det å se på kort som er helt uten gebyr og årsavgifter. Gebyrfri Visa som navnet tilsier, er et eksempel på et slikt kort. Her finner du ingen skjulte kostnader, så dette kan anbefales hvis meningen egentlig er å legge kortet i skuffen, for å ta det fram hvis behovet skulle melde seg. Renten er kanskje ikke den laveste på markedet, men hvis tanken kun er å ha kortet i reserve, spiller jo egentlig ikke det noen rolle.

Kanskje det beste kredittkortet i forhold til tilbud og rabatter, er nok Enter Card sitt re:member kort. Kortet er også gratis å eie, og her får du muligheten til å få rabatt hver gang du handler i mer enn 200 forskjellige nettbutikker og på spisesteder over hele Norge. Ordningen kalles for re:member reward, og du får 10 % rabatt på restauranter og opp til 25 % rabatt i nettbutikkene. Her finner du kjente butikker som tilbyr alt fra solbriller, flyreiser, klær, bøker, hotellovernattinger til datautstyr for å nevne noe.

Dette er de norske kortene som blir anbefalt her på Kredittkort 24. Det finnes kanskje andre kort som har bedre vilkår innenfor andre områder, men disse er best i klassen på sine felt, som er å gi penger tilbake når du handler, og som ikke skal koste noenting å verken anskaffe seg eller ha noen årspris.