Bensinkort

Hvis du ikke allerede har skaffet deg et kredittkort som har rabatt på drivstoff eller et såkalt bensinkort, er det nå på tide å gå til anskaffelse av et slikt. Bensinprisene nærmer seg nemlig en historisk rekord, for prisen på en liter bensin koster nå over 15 kroner. Det kan nesten virke utrolig at drivstoff skal være såpass dyrt i en oljenasjon som Norge, men dette er i hvert fall slik det har blitt.

Et bensinkort som kan anbefales i denne sammenhengen er 365 Privat fra Fokus Bank. Kortet gir 3, 65 % rabatt på alle bensinstasjoner, noe som med dagens priser tilsvarer omlag 55 øre per liter i rabatt eller cashback som det kalles når rabatten føres tilbake på din konto. Hvis du i tilegg fyller opp tanken på en Esso bensinstasjon, får du ytterligere 30 øre i rabatt per liter, noe som totalt gir deg en rabatt på 85 øre per liter med dagens bensinpriser. Dette er penger det er verdt å ta med seg.

Ved hjelp av et slikt kort sparer du fort flere tusenlapper i året, litt avhengig av hvor mye du kjører bil. Hvis det ikke er et bensinkort som er det mest hensiktsmessige kredittkortet for deg, kan du også lese mer om andre typer av kredittkort her på Kredittkort 24. Her finner du tips om kort med både cashback, reiseforsikring og andre fordeler som hjelper til med å spare penger.