Kredittkort Test

Det er foretatt mange tester av stort sett alle forskjellige kredittkort, men for å få vite hvilket kredittkort som er best er det mange ting å ta hensyn til. En test av kredittkort ser for det meste på noen grunnleggende faktorer som rente, fordeler og kostnader, men mange av disse kan være svært så individuelle for folk som handler forskjellige ting.

En gruppe kort som ofte scorer høyt i tester er kredittkort med cashback. Her er det flere forskjellige varianter, hvor de fleste enten har forskjellige faste varegrupper som gir cashback fra måned til måned, eller hvor du selv kan forandre dette fra måned til måned. Et kredittkort som skiller seg ut her er 365Privat med cashback som gjelder hele tiden i flere varegrupper.  Kredittkortet er blitt kåret til best i test for denne gruppen 8 ganger til nå, men dette kortet egner seg best for de som har god økonomisk kontroll og betaler hver gang fakturaen forfaller.

En annen gruppe som nevnes i tester av kredittkort, er de som har en relativt lav effektiv rente. Dette er selvsagt en veldig stor fordel for de som benytter kredittkort til lån. Skal man dele opp betalingen i flere måneder eller lenger tid, spiller såklart den effektive renten eller hva lånet faktisk koster hver måned den største rollen. Noen kredittkort som skiller seg ut i denne kategorien er Landkreditt Visa, Skandibanken Visa eller Santander Red.

Skal man se på kredittkort uten kostnader, kommer man vanskelig utenom Santaders Gebyrfri som markedsføres som 100 % gebyrfritt, men også re:member card som sponser Petter Solberg, har en årsavgift på 0,- og gir deg samtidig rabatt på en mengde nettbutikker. Remember nevnes sjelden i kategorien cashback, men det er kanskje det kredittkortet som gir deg mest penger tilbake, såfremt at du handler litt i nettbutikker da. Det er uansett mange faktorer som spiller inn i test av kredittkort, men kanskje de viktigste er at du velger det kortet som passer best, og at du har kontroll på ditt forbruk.