Kredittkort Cashback

Du har sikkert hørt om cashback på kredittkort, men hvordan fungerer dette egentlig? Direkte oversatt til norsk så betyr jo cashback penger tilbake, og det er nettopp det du får når du kjøper noe med et kredittkort som har denne fordelen. Flere og flere kortselskaper i Norge tilbyr nå kredittkort med cashback, og et av de som har de beste avtalene er 365Privat. Her får du til enhver tid 3,65 % penger tilbake på alle kjøp som belastes med kortet på bensinstasjoner, klesbutikker og skobutikker, sammen med en rekke andre fordeler og rabatter.

Andre kredittkort som tilbyr cashback er Flexi Visa, Ikano Visa, Trumf Visa og nå også Gebyrfri Visa Gold fra Santander Bank, men med disse kredittkortene må du i motsetning til 365Privat selv forandre bransjen som cashbacken skal gjelde for fra måned til måned. Ikano Visa har en høy årlig grense, hvor du kan få hele 5.000 kroner tilbakebetalt i cashback, og dette kortet har spesielle tilbud hver måned. Hvis det er cashback av typen drivstoff du er mest interesert i, har vi også laget en egen side beregnet for bensinkort, hvor du finner mer informasjon om slike kort.

Et smart tips når du skal bestille deg et kredittkort som har cashback, er at du går i gjennom de ulike varegruppene hvor fordelen gis, for så å velge det kortet hvor det ser ut som om du kan få mest mulig penger tilbake. Velg også gjerne et kredittkort som er både gratis å gå til anskaffelse av, og som er gratis å eie, dvs at det ikke har noen årsavgift (både 365 Privat, Ikano Visa og Gebyrfri Visa er alle uten årsavgifter). På den måten sørger du for å få mest mulig penger tilbakeført til ditt kredittkort med cashback!