Kredittkort på dagen

Hvis du skal søke om et kredittkort på dagen, så finnes det flere forskjellige kort du kan velge mellom som gir deg svar med en gang. Når du søker om et kredittkort online, har de fleste kortselskaper en automatisk prosess som de kaller for kredittscore, og din søknad blir enten avvist eller godkjent med det samme.

Hvis du søker om et kort utenfor åpningstidene til kortselskapet, på kvelden eller i helgen, må du imidlertid vente til neste arbeidsdag før noen fysisk sender kredittkortet i posten til deg.

Noen kredittkortselskaper som raskt behandler din søknad hvis du søker om et kredittkort på dagen, er for eksempel re:member eller 365Privat. Med re:member kan du selv velge om du vil ha VISA eller MasterCard, og hvilket design du vil at kortet skal ha. 365Privat lar deg også velge design på kortet, og dette utstedes kun med MasterCard.

For at din søknad skal bli behandlet på dagen, kreves det i begge tilfeller at du har en fast inntekt og ikke har hatt noen betalingsanmerkninger de tre siste år. For å søke om 365Privat må du ha fylt 21 år, mens re:member har en 18 års-grense for å ta i mot din søknad om et kredittkort på dagen.