Kredittkort 18 år

For å kunne søke om et kredittkort må man minimum ha fylt 18 år, men en del selskaper har opptil 23-årsgrense på søknadene sine. En undersøkelse som EnterCard gjorde sommeren 2010, viser at omtrent to tredjedeler av alle over 18 år i Norge har et eller flere kredittkort. Bruksmønsteret viser at man i hovedsak benytter kredittkort til å betale for handel på internett, reiser, klær og bensin, mens til dagligvarer benyttes det mest vanlige bankkort. Nå som flere og flere kortselskaper også tilbyr cashback på matvarebutikker, vil kanskje denne tendensen snu seg også når det gjelder kjøp av mat og dagligvarer.

Hvis du vil bestille et kredittkort og er 18 år, anbefaler vi kredittkortet re:member hvis du har en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Her kan du selv velge om du vil ha kortet tilknyttet VISA eller MasterCard. Kortet gir deg rabatter i mer enn 200 ulike nettbutikker, har reise- og avbestillingsforsikring inkludert, du får inntil 45 dagers betalingsutsettelse uten renter, kortet har ikke årsgebyr og en kredittgrense på opptil 150.000 kroner. Her kan du lese mer om re:member, og søke om kort hvis du er over 18 år.

Med det samme søknaden på nett er fylt ut med dine opplysninger, får du svar på om den blir godkjent, og du får i så fall kortet tilsendt hjem i løpet av få dager.