Hvordan benytte kredittkort

Det er mange som har skaffet seg et kredittkort eller to i Norge, men desverre er det mange som havner i en meget ulønnsom situasjon etter å ha dratt kortet noen ganger. En av de vanligste feilene man gjør som eier av et kredittkort, er at man tar i mot regningen i posten, og sender inn denne til betaling uten å egentlig registrere hva som står skrevet på den.

I en del tilfeller er det nemlig vanlig praksis fra kortselskaper, at de setter minstebeløpet som forfaller hver måned som standard på fakturaen, og det blir da opp til kunden om man ønsker å betale noe utover det fastsatte minstebeløpet. Sjekk derfor alltid nøye hva som står på regningen du har fått tilsendt, og betal helst om det går hele den utestående saldoen på en gang, da slipper du å betale dyre renter.

Det kan også være enkelt å spare penger ved bruk av kredittkort, og det kan du lese mer om artikkelen som det linkes til over her. Benytter man et kredittkort ved hjelp av noen enkle tips, blir det fort noen kroner til overs, i stedet for å måtte betale renter i dyre dommer. Spesielt hvis det bare er snakk om en liten forglemmelse ved å sjekke nøye hva som står på regningen.

Som nevnt kan et kredittkort i mange tilfeller være med på å spare deg noen ekstra kroner hver måned, men det gjelder å være oppmerksom. Handler man over evne og pådrar seg kredittkortgjeld, kan dette være en vanskelig situasjon å komme seg ut av. Benytt derfor kredittkortet på riktig måte, og du får en hyggeligere økonomisk hverdag.