De beste kredittkortene

Hvis det er første gangen du planlegger å søke om et kredittkort, kan det være fort gjort å havne i en situasjon hvor du ikke helt vet hvilket kort du skal velge. I Norge finnes det i dag et utrolig mangfold av banker og andre finansinstutisjoner som tilbyr kredittkort i forskjellige former, og det er mange ulike fordeler og betingelser knyttet opptil hvert enkelt. På denne nettsiden vil du etterhvert kunne lese om noen av de beste kredittkortene i landet.

Et kredittkort er enkelt og greit et betalingskort som blir benyttet i butikker, på internett eller andre steder du betaler for varer og tjenester, og man får normalt en regning en gang per måned. Men for å skaffe seg flere kunder har mange kredittkort bonusavtaler, rabatter og andre fordeler til brukeren, og det er disse fordelene man bør vurdere slik at man får mest mulig igjen når man benytter kortet. Hvilke gebyrer som ligger i kortet er også en viktig del av valget før man bestiller seg kredittkort, sammen med renten som man må betale for å dele opp betalingen.

I det store og det hele er det ikke sikkert at man egentlig har bruk for et kredittkort, men mange eksperter anbefaler å ha et kort i reserve for eksempel i forbindelse med ferieturer i utlandet, ettersom flere kort har reiseforsikring inkludert. Men også rabatt på flyreiser, hotell og leiebiler gjør at dette kan lønne seg. Hvis det vanlige bankkortet skulle streike, er det greit å ha et reservekort tilgjengelig så man slipper å begynne å styre med å ringe til banker, overføre penger og så videre.

I denne kredittkortguiden kan du lese vurderinger om de beste kredittkortene i Norge. Du finner tips om hvilke kort som lønner seg mest i forhold til hvilke rabattavtaler de har, hvilke som er billigst i bruk, hvilke som lønner seg for å dele opp betalingen og hvilke man kanskje bare skal styre unna. Et kredittkort er lønnsomt hvis det blir benyttet fornuftig slik at man kan spare penger, men ellers så kan det være fort gjort å havne i luksusfellen.