Hva du ikke visste om bensinkort

Det er mange som tror at de kortene som kalles for bensinkort kun gir billigere bensin eller diesel. Dette er selvsagt riktig at man med slike kort skaffer seg billigere drivstoff, men det er ikke den hele og fulle sannheten. Nå skal det vel kanskje først nevnes at varer du får kjøpt på bensinstasjoner, ikke nødvendigvis har de laveste prisene hvis vi sammenligner med vanlige butikker og supermarkeder, men uansett så er rabatt alltid hyggelig å ta med seg.

For når du har skaffet deg et slikt bensinkort får du nemlig ikke bare rabatt på bensin eller diesel, men du får rabatt på alle typer av varer som selges på den aktuelle bensinstasjonen. Om det er grillpølser i brød, aviser, nye vindusviskere, en tur i vaskehallen, smågodt eller va du nå handler på stasjonen, med et bensinkort får du rabatt på alt.

De store kjedene som Esso, Statoil, YX og Shell utsteder sine egne kredittkort, som selvfølgelig alle gir rabatter når du handler på stasjonene og betaler med kortet, men det finnes også flere andre kort hvor man ikke er fastlåst til bare en stasjon eller kjede.

Ikano Visa, Cresco Car, Flexi Visa og ikke minst 365 Direkte's kort 365Privat gir alle gode rabatter på bensinstasjoner, med rabatter på mellom 30 og 80 øre per liter, litt avhengig av literprisen. Her kan du selv velge hvilken stasjon du ønsker å stoppe hos, men det skal nevnes at Ikano Visa har dobbel så stor rabatt hvis du velger å fylle hos Shell, og 365Privat favoriserer at du fyller hos Esso ettersom du da får 30 øre ekstra i rabatt per liter.

Noen av disse kredittkortene har årsgrenser på hvor mye rabatt det er mulig å ta ut, slik at det kan være fordelaktig med flere enn bare ett kort i ermet hvis du kjører mye bil.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar