Svar med en gang

Når du søker om forbrukslån eller kredittkort, er det for mange viktig at man får et svar med en gang på søknaden som leveres inn. Det er mange som stiller seg spørsmålet, hvor lang tid tar det å få godkjent søknaden om kredittkort, så for å kunne få et svar så raskt som mulig er det et par ting man skal være klar over.

Forbrukslån fra Santander Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 350 000

Søk kredittkort med drivstoffrabatt og cashback - 365 Direkte.

Hvis du søker om et kredittkort online, kan du i dag hos de fleste selskaper signere din søknad elektronisk ved hjelp av din BankID. På den måten kan du nemlig legitimere deg online, og slipper å måtte dra til postkontoret for å hente ut kortet samtidig som du viser frem legitimasjon der. Men dette er egentlig bare et tidsbesparende tips i forhold til å motta kortet i posten hjem, i forhold til å måtte selv dra å hente det ut, men det tar ikke mer enn noen få dager før kortet kommer hjem i posten.

Men for å få et svar med en gang, og det du da sikkert er ute etter er tross alt sikkert et positivt svar, så kan det være lurt å ikke overse det med liten skrift. Hvis vi ser på våre to mest bestilte kredittkort som er 365 privat og re:member, så må man være over 21 år samt ha en inntekt over 140.000 kroner i året for å bli vurdert som kunde hos 365 Direkte. Hos re:member må man være over 18 år og ha en inntekt over 150.000 kroner i året. Hvis en av disse faktorene ikke stemmer, er det egentlig liten vits i å sende inn en søknad.

Det samme gjelder også hvis du har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker som er aktive. Slike anmerkninger forsvinner så fort de er gjort opp og ute av verden, men har du slike er det heller ikke noe stort poeng i å sende inn søknaden, da den uansett kommer til å bli avslått. Du får også muligheten til å velge hvordan du vil ha svar på din søknad, som oftest enten via e-post eller en sms. Ettersom du kanskje ikke har tilgang til e-posten din overalt, vil kanskje en sms gi deg et raskere svar på om søknaden ble godkjent eller ikke. Nå får vel kanskje de fleste inn e-posten på mobilen også, men ennå så har vel ikke hele Norge skaffet seg smartphones?

Men i hvert fall, hvis du er ute etter et kredittkort og ønsker å få svar med en gang på om du får det tilsendt eller ei, er nok den enkleste måten å søke hos ett eller flere selskaper online. Ettersom de forskjellige selskapene vurderer risiko, kredittscore og søknader på forskjellige måter, kan et avslag hos et selskap bli til en godkjent søknad hos et annet. Du må nesten bare sende inn noen søknader for å få se hvor du får raskest svar.

Santander Bank har et enkelt og uforpliktende søknadsskjema, og er en av Norges største tilbydere av forbrukslån. Låneeks: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb 650 Tot. kr 94.150,- Kreditteks for 365 Direkte: 15.000 o/ 12 mnd, eff rente 25,21 % tot 16.907,-