Nyhet fra re:member reward

Å få mat levert på døren som blir betalt med et kredittkort, høres kanskje ut som en rask måte å havne i luksusfellen på, men det er faktisk ikke så ille som det høres ut. Hvis du er innom Kredittkort 24 av og til, så husker du kanskje hvordan jeg sparte over 1.000 kroner ved hjelp av re:member reward tidligere i sommer, og nå kan man også spare penger på å få levert mat og oppskrifter hjem på døren.

Et firma som heter Godt Levert gir nå hele 25 % rabatt på den første bestilligen du gjør og betaler med ditt re:member kredittkort. Deretter får du 10 % på alle kjøp fra Godt Levert, hvor du får mat for hele uken levert hjem på mandag. I pakken fra Godt Levert finner du både oppskriftene og matvarene som du har bruk for, til å lage sunn og variert mat med ferske råvarer. Det er kokken Ole Martin Alfsen som står bak tjenesten, og han har du kanskje sett på 4 stjerners middag på TV Norge, eller om du har lest familiekokeboka som han også har skrevet.

Sammen med alle de andre rabattene som du tjener opp via re:member reward, blir også denne trukket fra på din neste faktura. Andre fordeler du får gjennom re:member reward, er 10 % rabatt på utvalgte restauranter over hele Norge, 4 % rabatt på kuponger fra Groupon og opp til 25 % rabatt i mer enn 200 forskjellige kjente nettbutikker, som Apple, Ellos, Expedia eller Hotels.com

I motsetning til kredittkort som tilbyr cashback hvor maksgrensen ligger på mellom 2.000 og 5.000 kroner i året, har ikke re:member reward noen begrensning på hvor mye rabatt du kan få i løpet av et år. Du får automatisk tilgang til fordelsprogrammet hvis du allerede har,  eller skal skaffe deg et kredittkort fra re:member.

Du kan lese mer om fakta og vilkår om re:member's kredittkort her.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates