Hvorfor bare klippe kredittkortet?

Her på Kredittkort 24 skal du egentlig finne artikler og tips om smart og fornuftig bruk av kort, men av og til kan det kanskje være greit å legge inn noen tips for de som har gått for langt i bruk av kredittkort? Det er ikke alltid like lett å bare skrive seriøse artikler, så da ble det slik denne gangen, det er nå tross alt sommer! Disse tipsene gjelder forøvrig ikke for de som betaler regningene hver måned, og kun bruker fordelene som ligger i kredittkortene. Som det står i bibelen; "om din hånd eller fot frister deg, kapp den av og kast den fra deg", så på samme måte er det kanskje på tide for en del å kappe kredittkortet sitt i to? Men ikke bare klipp det på den vanlige måten. Her er i hvert fall 10 litt mer kreative måter å kvitte seg med kortet, hvis forbruket har gått over styr!

10. Saks. Det første man vanligvis tenker på er jo å ta fram en saks å klippe kortet i to. Dette er trolig den mest anvendte metoden, men også uten tvil den mest kjedelige. Men skal du først klippe kortet, så gjør det i hvert fall en gang på langs gjennom magnetstripen og to ganger på kortsiden for å være på den sikre siden.

9. Makuleringsmaskin. Denne metoden lager mye mer lyd og er så klart mye morsommere enn bare å bruke en vanlig saks. Vær bare oppmerksom på en del makuleringsmaskiner er beregnet på kun papir, så les manualen først så du ikke ødelegger maskinen.

8. Øks. En øks er en noe tyngre måte å dele opp kredittkortet på, og her anbefales det at du gjør dette utendørs. Finn deg en vedstubbe i passe høyde og med en ganske flat overflate, og så er det bare å svinge i vei!

7. Skjærebrenner. En enda mer spektakulær måte å kvitte seg med et kredittkort er å bruke en skjærebrenner. Her behøver du litt sikkerhetsutstyr som vernebriller og dette foregå utendørs, litt dumt å brenne ned huset sammet med kortet!

6. Motorsag. Hva med lyden av en motorsag når du først har bestemt deg for å ta farvel med ditt kredittkort? Hvis du ikke allerede har hoggd i stykker vedstubben, kan denne også benyttes her for å holdet kortet på plass, mens du sager det opp i fillebiter!

5. Kjøkkenmaskin. Kanskje ikke akkurat noen smaksforsterker hvis du skal lage bananmilkshake, men en kjøkkenmaskin deler i hvert fall opp kortet i uendelig mange bittesmå plastikkdeler. Jo flere kort du putter oppi, jo bedre blir den visuelle effekten.

4. Hammer eller slegge. Hvis du ikke hadde tilgang til øks, eller har bygget opp masse aggresjon mot kredittkortselskapene som har gitt deg tilgang til for mye kreditt, er en hammer (ikke en gummihammer) eller en slegge en flott måte å få ut aggresjonen, samtidig som plastikken fyker veggimellom.

3. Gi det til hunden din. Vi har en golden retriver som absolutt elsker å bite all mulig slags plastikk i små biter, så hvis du har en hund kan du trolig oppnå samme velykkede resultat når du forvandler et forhatt kredittkort til en liten biteleke. Bare pass på at han ikke stikker i vei til dyrebutikken for å kjøpe hundekjeks med det!

2. Hullmaskin. Har du noengang følt at bankene og kredittkortselskapene har laget huller i økonomien din? Med en hullmaskin har du endelig muligheten til å ta igjen! Spar etterpå alle de små plastikkbitene til nyttårsaften, fyll de opp i raketten og skyt de til himmels. Du vil få en god følelse når det regner små kredittkort!

1. Pistol eller gevær. Avslutningsvis kan du ta med deg kortet ditt ned på den lokale skytebanen. Dette er kanskje den ultimate måten å kvitte seg med kredittkortet på. På med caps og øreklokker, send kortet nedover til blinken og bli Dirty Harry for en dag!

Hvis du vil prøve noen av disse metodene så vær forsiktig :) Likte du denne artikkelen, liker du også sikkert denne som handler om 10 ting du ikke visste at et kredittkort kunne brukes til. God fornøyelse!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates