Santander Red

Et av de billigste kredittkortene i Norge hvis man legger den effektive renten til grunn, er visakortet Santander Red. Med en effektiv rente på 17,1 %, er dette kortet billigere enn de fleste konkurrerende kort på markedet i dag. Santander Red har ikke like mange innebygde fordeler når man betaler med kortet, ingen rabatt når man fyller drivstoff, ei heller reiseforsikring inkludert, men hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort hvor planen ikke er å betale hele det utestående beløpet ved forfall, er Santander Red absolutt å anbefale.

En effektiv rente på 17 % høres kanskje ikke så lite ut tenker du kanskje, når vi har boliglånsrenter på under 4 % her til lands, men bruker du et kredittkort til å låne penger er dette for banken et lån uten sikkerhet, og har derfor en høyere rente. Hvis vi ser på kostnaden av å dele opp betalingen med dette kredittkortet i 1 år, hvor du låner 15.000 kroner, blir regnestykket slik;

Du betaler tilbake 1.360 kroner hver måned og det totale blir da 16.323 kroner. Det vil si at du betaler 1.323 kroner i kredittkostnad på 1 år, eller 110 kroner hver måned. Til forskjell fra forbrukslån har ikke dette kredittkortet noe etableringsgebyr, ingen årsavgift og det tilkommer ingen gebyr ved varekjøp. Vær bare oppmerksom på en kostnad på 30 kroner + 1 % ved kontantuttak. Det gis en kredittgrense på opp til 100.000 kroner og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse hvis du bare ønsker et kortsiktig og rentefritt lån.

Som innehaver av Santander Red får du også noen andre fordeler og rabatter som 10 % på Clarion Collection og Comfort hoteller i Skandinavia, rabatt i nettbutikkene baresko og heppo, samt noen andre utvalgte tilbud. Er du over 20 år har du nå muligheten til å søke om kredittkortet. 

Søk her om Santander Red Eff. rente 17,12 % 15k o/12 mnd tot: 16.323,-