Remember Kredittkort

Remember er et kredittkort som du kan få i både VISA og MasterCard, og dette kredittkortet har et helt nytt konsept i Norge. For det første kan det innvilges en kreditt på hele 150.000 kroner, noe som er den høyeste grensen blant vanlige kredittkort i Norge. Men dette kortet har også utviklet et av norges største rabattprogrammer for sine brukere, noe som heter re:member reward. Det vil si at når man handler i mer enn 200 forskjellige nettbutikker og betaler med re:member kredittkortet, godskrives man rabatter på opptil 25 %.

Dette gjelder i kjente nettbutikker som for eksempel Apple, Hotels.com, Mpx, Bokkilden, Ellos, Nelly, Color Line, SAS og mange mange andre. I tillegg opererer re:member med 10 % rabatt på en mengde restauranter over hele Norge, 10 % rabatt på leiebil og 4 % rabatt på kuponger fra Groupon. Det eneste du behøver å gjøre for å oppnå disse forskjellige rabattene, er å betale med ditt re:member kredittkort Eff. rente 25,4 % 15k o/12 mnd Tot 16.408.

Dette kredittkortet utstedes i Norge gjennom EnterCard, som i dag er den største utstederen av kredittkort uten en spesifikk tilknytning til en bank. Selskapet ble startet opp i 1999, og er i dag eid av blant annet Terra, Swedbank og Barclays Bank, noen av de største og mest solide aktører på markedet.

Et re:member kredittkort gir deg en muligheten for en rentefri betalingsperiode på inntil 45 dager, kortet har ingen årsavgift, ingen gebyrer på varekjøp i Norge eller i utlandet og en reise- og avbestillingsforsikring er inkludert, såfrremt minimum 50 % av reisens totale kostnad er betalt med kortet. Forsikringen gjelder for kortinnehaver og inntil 3 medreisende. Med re:member for du også anledning til å bestemme din egen PIN-kode. For å kunne søke om kredittkort fra re:member, må du ha fylt 18 år. Eff. rente 25,4 % 15k o/ 12 mnd Tot. 16.408, Søk om re:member kredittkort