Gebyrfri Visa Gold


Et kredittkort i Norge som er 100 % gebyrfritt, er gullkortet Gebyrfri Visa fra Santander Bank. Dette kredittkortet har ingen skjulte gebyrer, og årsgebyr, etableringsgebyr, varekjøpsgebyr, kontantuttaksgebyr, fakturagebyr og overtrekksgebyr er alle på 0 kroner, både ved bruk i Norge og i utlandet. Gebyrfri Visa Gold gir deg også en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager, så dette er et godt kredittkort å ha i reserve ettersom det er helt gratis å både anskaffe seg og eie. Kredittgrensen settes normalt på mellom 10.000 og 50.000 kroner, men den kan automatisk forhøyes til inntil 100.000 kroner hvis ønskelig.

Ved bruk av kredittkortet belastes det ingen renter for varekjøp, såfremt alt betales ved forfall av regningen. Ønsker du å dele opp betalingen ytterligere, tilkommer det en effektiv rente på 23,41 %. Kjøper du for eksempel noe til 10.000 kroner og ønsker å dele opp betalingen i 6 måneder, betaler du 1.767 kroner hver måned, totalt 10.604 kroner med alle utgifter.

Gebyrfri Visa Gold gir deg også en gratis reise- og avbestillingsforsikring, dersom minst 50 % av reisens totale kostnader er betalt med kredittkortet. Denne forsikringen gjelder for kortinnehaveren og inntil 3 personer i det samme reisefølget. Nytt i 2011 er at Gebyrfri Visa nå også tilbyr sine kunder cashback når de handler med kredittkortet. I november får du 10 % rabatt på kjøp av bøker, og i desember 5 % rabatt hos gullsmeder. I tillegg så har de også rabattavtaler med Stena Line, Clarion Collection og Comfort-hoteller, og rabatt på nettbutikken baresko.no.

Hvis du ønsker å bestille et gullkort fra Santander Consumer Bank, må du ha fylt 20 år og ha en ryddig økonomi. Søknaden din godkjennes normalt i løpet av kort tid, og du får kredittkortet tilsendt  i posten. PIN-koden kan du selv velge etter å ha motatt kortet uten ekstra gebyr.

Eff.rente 23,41 %, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 779,51 - SØK om Gebyrfri Visa Gold