Cresco Gold

Hvis du skal skaffe deg et kredittkort å ha i reserve for eksempel når du er ute å reiser, kan Cresco Gold være det rette valget. Cresco som er en underavdeling av DNB, tilbyr dette gullkortet som har opp til 100.000 kroner i kredittgrense og ingen årsavgift, noe som gjør at kortet passer bra som reservekort. De fleste kredittkort opererer i dag uten årsgebyr, så hvis du har et kort med denne avgiften, bør du absolutt vurdere om det er verdt det.

Cresco Gold kan du handle og betale med overalt i verden hvor de godtar VISA som betalingsmiddel. Dette gjelder både ved varekjøp i betalingsterminaler eller om du vil ta ut kontanter i minibanker. Vær oppmerksom på et gebyr på 35 kroner pluss 1,5 % av beløpet, hvis du tar ut kontanter i minibanker. Hvis du betaler minst 50 % av reisens totale kostnader med gullkortet, får du automatisk en reise- og avbestillingsforsikring som gjelder for alle husstandens medlemmer eller inntil 3 medreisende.

Som en ekstra sikkerhet i forhold til svindel, misbruk eller feilbelastning av kredittkortet, får du alltid en automatisk SMS fra banken hvis kortet belastes med mer enn 500 kroner. Varslingen er gratis. Cresco tilbyr også en del rabatter hvis man betaler med kortet, som tilbud på overnatting hos Rica hotell, billigere inngang til Legoland, rabatt på parkering på Gardermoen samt tilbud i noen nettbutikker.

En rask oppsummering av fordelene du får ved å skaffe deg kredittkortet Cresco Gold:
  • Gratis SMS-varsel på kjøp over 500,-
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • Inntil 100.000,- i kreditt
  • Rentefri betalingsutsettelse i 45 dager

Bestill Cresco Gold her, eff rente 26,74 %, 15000 o/12 mnd. Totalt 16.822. (ikke aktiv)

Cresco Gold anbefales ikke hvis du planlegger å dele opp betalingen på grunn av den forholdsvis høye effektive renten som kortet har. Da bør du heller vurdere et kredittkort som tilbyr en lavere rente.