Klipp kortet i to

Klipp kredittkortet ditt opp i to biter

Ja, du leste riktig. Hvis du ikke klarer å betale kredittkort-regningen hver måned når den kommer, så bør du sterkt vurdere å kvitte deg med kortet eller kortene dine. Det er forøvrig mange kreative og morsomme måter du kan gjøre dette på! Men fra spøk til alvor, et debetkort vil være en mye greiere løsning, ettersom du da bare benytter de pengene som du har tilgjengelig på konto. Selv om kredittkort er et fabelaktig verktøy, og en kjempefin måte å spare penger på, så forutsetter jo det at man har muligheten til å betale det man skylder hver måned.

Det hjelper lite at kortet ditt har fordeler som cashback eller bonus, hvis besparelsen forsvinner i rentekostnader. Da går liksom vinninga opp i spinninga som det heter så fint. Men har du flere kredittkort som du betaler ned på, bør du heller vurdere å samle denne gjelden til ett enkelt lån med lavere rente i stedet. Da sparer du penger hver måned i forhold til å betale ned til flere ulike kredittselskaper.

Alle eksperter innen økonomi anbefaler deg om å kvitte deg med den dyreste gjelden først, og har du kredittkortgjeld hvor du betaler over 20 % rente, trenger man ikke være økonomisk utdannet for å forstå at en refinansiering til et sted mellom 10 og 20 % rente er mye mer fornuftig. Det handler egentlig bare om å skaffe seg den billigste løsningen for å betale ned den utestående gjelden på, verken mer eller mindre.

Prøv for eksempel å søke om en refinasiering fra yA Bank, hvor den nominelle renten starter på 8,95 %. Refinansier lån og kredittkortgjeld - Eks: 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635 Du får et uforpliktende og raskt svar på søknaden, så kan du selv vurdere hvor mye du kan spare på å refinansiere din kredittkortgjeld.

Er du det som derimot kalles for en disiplinert bruker av kredittkort, skal du absolutt ikke klippe kortet ditt i to, dette er kun ment som et velmenende råd for de av dere som har tatt seg littegranne vann over hodet når det gjelder bruk av kreditten i kortet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates