Hvilket kredittkort er best i 2013

Først og fremst godt nytt år, for nå har vi kommet til 2013 og det er kanskje greit å få vite hvilket kredittkort man bør velge seg i dette nye året. Vel, for å bestemme hva som er det beste kortet i år, må du nesten først bestemme deg for hvordan du har tenkt til å bruke kortet, eller så bør du muligens skaffe deg en tre til fire forskjellige kort. Med så mange fordeler som er knyttet oppimot de forskjellige kredittkortene i Norge i dag, kan det bli vanskelig å holde styr på alle og de forskjellige fordelene. Derfor har vi laget en oversikt over de beste kredittkortene du kan bestille online som du finner her.

Så hvilket kredittkort er best?


Men tilbake til hvilket kort som er best i år. En faktor som veldig mange fokuserer på når det kommer til kredittkort, er hva den effektive renten er på. Hvis du kikker liltt på annonsene våre her på Kredittkort 24, ser du at alle inneholder et eksempel på effektiv rente regnet ut over en 12 måneders periode. Eksemplet forutsetter at du handler 10 ganger med kortet i Norge og 3 ganger utenfor landets grenser i løpet av året. I tillegg har de med noe du for all del bør forsøke å unngå, nemlig å ta ut kontanter med kredittkortet i minibanker. Gebyrfri Visa er det eneste kortet som tilbyr kontantuttak i utlandet uten gebyrer (bortsett fra valutapåslaget), og kan derfor regnes som et egnet kort hvis du planlegger å reise mye utenlands i løpet av 2013. Men renteeksemplene er nok ikke like gjeldene for alle, for betaler du innen den rentefrie perioden så koster det jo ingen renter når du bruker kortet.

hvilket kredittkort er best 2013
For deg som planlegger å oppholde deg mest i Norge, og som vil spare penger når du handler med kortet, er det egentlig bare ett kort som gjelder, re.member. Her har du for det første helt ubegrenset med rabatt eller cashback som andre kaller det, i alle butikkene som er registrert gjennom bonusordningen som heter re:member reward. Ubegrenset rabatt betyr ikke at du får varene gratis :) men at det ikke er satt noen beløpsgrense på den årlige rabatten du kan få, noe som er ganske utbrett blant andre kredittkort som har cashback. I andre tilfeller er grensen satt på mellom 2.000 og 5.000 kroner per år, men med re:member får du rabatt fra første til siste krone. Rabatten kan du lese mer om på siden om rewardprogrammet, men det gjelder for mer enn 200 nettbutikker og med rabatt på opp til 25 %.

Men jeg vil ha rabatt på drivstoff.


Ja, er det drivstoffrabatt du er ute etter, så må du nesten bestille et av de andre kredittkortene, for det er omtrent det eneste rabatten du ikke får gjennom re:member. Det kortet som per i dag gir den høyeste rabatten i kroner og øre, er 365 Privat hvis du fyller opp tanken på en Essostasjon. Med dagens priser på bensin og diesel, sparer du over 80 øre per liter hvis du betaler med dette kortet. Den eneste begrensningen med 365 Privat, er at grensen for cashback per år er satt til 2.000 kroner, men du skal kjøre ganske mye bil for å komme opp i slike summer. I tillegg gir kortet også cashback på klær og sko, samt at du får noen få rabatter på hotellovernattinger og leiebil. Les mer og søk om kortet her.

Men, hvis ingen av disse kortene passer helt til ditt bruksmønster, kan du lese mer om de fleste andre norske kredittkort, ved å navigere deg gjennom menyen øverst på siden. Der finner du blant annet kort som har lav rente, reiseforsikring inkludert eller det kanskje er det et forbrukslån du egentlig har bruk for. Uansett så finner du det beste kredittkortet for 2013 her hos Kredittkort 24.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates