Forslag til nyttårsforsett

Vi er sikkert enige om at kredittkort er en super oppfinnelse, men det er klart at det kun gjelder hvis det brukes fornuftig. Det er veldig lettvint å kunne betale på forskudd og ha muligheten til å betale etterskuddsvis hver måned, og samtidig samle opp cashback når man bruker kortet. Med de forskjellige rabattordningene som en del forskjellige kortselskaper også tilbyr i dag, er det gode muligheter til å skaffe seg god rabatt nå som julen ikke er mange timene unna, og de fleste av oss forhåpentligvis er ferdig med julehandelen. Har du benyttet kredittkortet ditt til julehandlingen, og du har et re:member kort, har du sikkert spart mange hundre om ikke tusener av kroner,litt avhengig av hvor mange gaver du har kjøpt.

Men dette forslaget til nyttårsforsett gjelder egentlig for alle som bruker kort. Lov deg selv at i 2013 skal alle regninger fra kortselskapene betales ved forfall! Det kan ofte være fristende å utsette innbetalingen til neste måned, fordi det plutselig dukker opp noe annet du har lyst til å bruke penger på, men gjør deg selv en tjeneste i 2013; betal inn pengene når regningen kommer! Det er litt kjedelig eller i hvert fall litt bortkastet, hvis du tjener inn 300 kroner i cashback og bonus, og 310 kroner forsvinner bort i utsettelses-renter ikke sant?

For å si det på en annen måte, hvis du synes det blir vanskelig å gjennomføre et slikt løfte for deg selv, kan du kanskje lese denne artikkelen, som viser forskjellige måter til hvordan man kan kvitte seg med kredittkortet på noen litt kreative måter. Men i hvert fall kan det være et godt forsett å prøve på i det nye året, og om ikke annet er dette et råd som du umulig kan tape penger på, i forhold til andre spareprodukter som diverse banker mer enn gledelig deler ut.

For som nevnt innledningsvis er et kredittkort en utrolig fin måte å betale for seg med, skaffe seg en god oversikt over egen økonomi og forbruk, og en grei måte å spare seg noen ekstra kroner i form av rabatter og de ulike cashback-ordningene som finnes på markedet. Men som alt mulig annet, så må også et kredittkort brukes fornuftig for at man skal kunne utnytte de økonomiske fordelene som finnes.

God jul & godt nyttår!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates