Endringer på 365 Direkte

Kredittkortet som av veldig mange har blitt sett på som Norges beste kredittkort de siste 10 årene, har gjort en del endringer i sitt fordelsprogram. Dette gjøres på bakgrunn av at Finansdepartementet har innført et EU-regulativ som tredde i kraft den 1. september 2016, som gjør at banker i Norge mister en del inntekter på grunn av transaksjonsgebyrene senkes. Desverre går dette litt ut over alle fordelene som tidligere lå innbakt i 365-kortet, men vi skal tydeliggjøre dette under her.

Hvilke forandringer skjer?

  • Tidligere kunne man få 3,65 % cashback hos alle skobutikker og klesforretninger i Norge, men denne fordelen fjernes nå.
  • Cashback på bensinstasjoner senkes fra 3,65 % til 2 %, bortsett fra hos Esso hvor man fortsatt får 3,65 % pluss 34 øre per liter i rabatt (en økning fra 30 øre per liter).
Men, det er ikke bare negative nyheter, for man får som kunde nå også tilgang til det eksklusive fordelsprogrammet Danske Bank Reward, som blant annet innebefatter; mellom 3 og 10 % rabatt i en rekke norske butikker og nettbutikker, som Til Bords, Interflora, Stena Line, Stormberg, CDON, Solfaktor, Lensway og flere andre.

Samtidig får man som innehaver av 365-kortet også 10 % rabatt på flere restauranter rundt om i landet. Gjennom Danske Bank Reward er det ingen begrensninger på hvor mye cashback eller bonus du kan tjene opp, og pengene betales ut til deg 2 ganger i året. Enkelt og veldig greit.

Med 365 MasterCard har du også som tidligere alle rabattene som 10 % avslag i prisen på leiebil fra AVIS, på hotellovernatting hos Rica på hverdager og på den beste reiseforsikringen i Norge, samt billigere strømavtale. Kredittkortet er selvfølgelig fortsatt helt gebyrfritt og tilbyr inntil 45 rentefrie dager og en kredittgrense opp til 50.000 kroner. Du kan også bestemme om du ønsker at hele beløpet skal bli trukket på forfalldato, slik at du aldri behøver å bekymre deg for å betale renter.

Vi mener at selv om rabatten på skobutikker og klesforretninger forsvinner fra 365 Direkte, er dette fortsatt et av Norges absolutt beste kredittkort.

Bestill ditt 365 MasterCard her.

Eksempel på effektiv rente som må følge en artikkel om kredittkort; Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02 - Men dette gjelder ikke hvis du betaler fakturaen med autogiro.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates