Ny Kredittkortguide

Kredittkort 24 har i over 4 år levert artikler om kredittkort i Norge, men nå er tiden inne for å bytte plattform. Vi startet denne siden for å kunne skrive og dele nyttig informasjon om bruk av kredittkort, og ikke bare om hvilke kort som det lønner seg å søke online. Men hensikten bak var å tipse folk rundt om i Norge, hvordan man enkelt kunne tjene penger på å velge seg rett kredittkort og bruke dem riktig.

Nå har vi valgt å heller følge kredittkortguiden som du finner på www.ikredittkort.com som skal komme til å oppdateres med nyheter, tips og en egen guide som skal rettes mot fornuftig kortbruk. Vi vil gjerne takke alle våre lesere opp i gjennom årene, for at dere har følgt oss på denne veien, nettsiden kommer ikke til å bli lagt ned, men kommer heller ikke til å oppdateres lengre. Vi kommer til å samarbeide med iKredittkort.com litt fremover, for å dele med oss av vår erfaring og ekspertise innenfor kortbruk i Norge, og da spesielt rettet mot folk som handler på kreditt.

Kanskje skriver vi også en artikkel eller to, og de blir fortløpende lagt ut på siden som handler om kredittkortguide, hvor alle tips og råd om bruk av kort kommer til å publiseres. Vi vil gjerne anbefale dere å legge inn et bokmerke til denne siden om dere ikke allerede har gjort det, for du kommer til å finne detaljert informasjon om norske kredittkort og hvordan du kan utnytte de på en best mulig måte.

Enn så lenge kan vi bare ønske alle våre faste lesere en riktig god høst og en god ferd videre! Det kan hende vi gjennoppstår litt senere fremover, men til det så anbefaler vi deg å sjekke ut den helt nye kredittkortguiden. Adjø og takk for all fisken!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates