Hvilket kredittkort som er best bestemmes av bruksmønsteret

Det beste kredittkortet for deg, avhenger av hvor ofte og hvor du bruker det. Det lønner seg å sammenlikne flere kort før man bestemmer seg. Det er derfor ikke lett å finne det beste kredittkortet i jungelen av alle tilbudene som finnes på markedet. Derfor er det viktig å bli sikker på hva som passer best for deg og ditt bruk. Reiser du mye? Handler du mye? Har du behov for bonusprogrammer (som ikke er like viktig dersom du bruker kortet sjelden)? Hva er effektiv rente? Mastercard eller Visa? Her får du noen tips!

Noen av kortene er for eksempel svært dyre dersom du ikke betaler ned gjeld ved forfall. Stort sett handler det om to forhold: Hvilket kredittkort som er best på pris, og hvilket kredittkort gir deg flest fordeler ved bruk. Noe du også bør tenke på er etableringsgebyr, årsgebyr og kjøpsgebyr. Handler du mye med kort, er det opplagt at du bør ta hensyn til dette. Du bør overveie om det er lønnsomt å skaffe seg flere ulike kredittkort, avhengig av formålet. Søknaden kan du sende enkelt på nett, og kortet mottar du i løpet av få dager.

Kredittkort som ikke har etableringsgebyr, årsgebyr eller kjøpsgebyr


Re:member Black
I flere tester kommer re:member best ut i. Du får umiddelbart svar på din søknad. Dette kortet har også den høyeste rabatten på kjøp av enkelte varer. I tillegg får du gratis reise- og avbestillingsforsikring og kredittkortet er kåret som et av de beste reise- og feriekortene.

Red Visa
Red fra Santander har ofte den beste renten. Også Red gir ”cashback”, det vil si penger tilbake, i mange ulike nettbutikker (dette kortet må du være 20 år for å kunne søke om).

365Privat
Også 365Privat bør tas med i oversikten. De gir en såkalt ”cashback” i alle skobutikker, klesbutikker og bensinstasjoner. Er du mye ute og reiser med bil, er 365Privat det beste kredittkortet.

Vurder også kredittkortet fra Ikano. Vær oppmerksom på at mange av de etablerte bankene som regel har flere gebyrer. Dersom du ønsker Mastercard, er fortsatt re:member det beste valget (som kombinert Visa og Mastercard, eller kun Mastercard).

Hva slags kredittkortbruker er du?


Avhengig av om du er en ”kredittbruker” som ofte benytter deg av muligheten til å utsette nedbetalingen, eller om du er en disiplinert bruker som alltid betaler i tide, er det de totale kostnadene som avgjør. Det beste kredittkortet for en ”kredittbruker”, er det med lavest mulig rente, i tillegg til eventuelle rabatter, cashback og andre fordeler. Dersom du er en disiplinert bruker, er ikke renten avgjørende, men at kredittkortet er gebyrfritt, har andre gode fordeler og rabatter på for eksempel kjøp og reiseforsikringer.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates