Velg kredittkort i rett bonuskategori

En helt vanlig feil som mange gjør når de skaffer seg sitt første kredittkort, er at de rett og slett søker på impuls etter å ha sett en reklame, blitt oppsøkt av en sjokkselger eller ha blitt kontaktet av en bank med et brev hjem i posten. Velger man feil type kredittkort så er ikke det en så veldig graverende handling, men man går kanskje glipp av store fordeler som man ellers kunne tatt del i. Og penger spart er penger tjent, kan vel de fleste være enige i?

Derfor har vi her på Kredittkort 24 kategorisert de forskjellige kredittkortene du kan søke online, innenfor de rabattsystemene som er mest populære, nemlig cashback, drivstoffrabatter og kredittkort med reiseforsikringer. Vi fremmer også kun gebyrfrie kredittkort, ettersom vi ikke syns man skal være nødt til å betale et årsgebyr for å inneha et kredittkort. Noen kort som for eksempel det populære re:member-kortet dekker både forsikringer og rabatter, mens blant annet Ikano Visa både gir cashback og rabatt på drivstoff.

Finn ditt behov utifra ditt handlemønster og søk om et kredittkort hvor du har størst mulighet til å spare penger. Kanskje vil det lønne seg å ha to eller tre forskjellige kort, for å få tilgang til maksimal utnyttelse av rabattene, men da skal du også ha en god oversikt når de forskjellige fakturaene kommer inn. Det blir fort dyrt hvis du glemmer en innbetaling, så sett alle kortene dine over til avtalegiro så slipper du å glemme å gjøre opp. Et kredittkort skal tross alt jobbe for deg, og ikke for å skaffe renteinntekter til bankene.

Klarer du å havne i katagorien som kalles disiplinert bruker og har valgt riktig type kort, skal du se at det er enkelt å tjene opp flere tusen kroner i året bare på cashback og bonusordninger. Og det uten å gjøre noe som helst for det, bare ved at du betaler med riktig kort når du er ute å handler.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates