Rabatt på reiser

Det finnes mange forskjellige rabattkort på markedet som gir deg litt billigere varer hver gang du viser fram kortet. Disse medlemskortene eller lojalitetskortene som de også kalles, får man gratis fra for eksempel en rekke av de store hotellkjedene og flyselskapene. Eksempler på slike rabattkort er EuroBonus fra SAS hvor man får poeng på utenlandsreiser, medlemskortet til hotellkjeden Choice hvor man opparbeide seg gratis overnattinger eller bonuskortene til andre kjeder. Alle slike kort er gratis å skaffe seg, og den eneste egentlige ulempen er at lommeboka blir ganske overfylt hvis man skal ha alle disse rabattkortene.

Men hva hvis det hadde vært nok med bare et kort som gir rabatter på reiser, hotellovernattinger, leiebiler, fergebilletter, restauranter, bøker, klær, sportsutstyr, elektronikk og egentlig omtrent alt du kan bestille på nett? Faktum er at et slikt kort eksisterer, og det er et kredittkort som heter re:member card.

Når du skaffer deg kredittkortet re:member, får du nemlig tilgang til et helt eksepsjonelt bonusprogram som heter re:member reward. Det eneste du behøver å gjøre for å opptjene rabatten, er å være innlogget med re:member reward slik at ditt kjøp eller bestilling blir registrert, betale med ditt re:member card og rabatten blir trukket fra på den neste fakturaen du mottar fra re:member.

Rabattene gjelder i flere hundre norske (og svenske) nettbutikker, og noen populære er SAS hvor det trekkes fra 60 kroner per billett, Hotels.com som gir 9 % rabatt på alle bestillinger, Choice Hotels med 6 % rabatt på hotellovernattinger, 10 % på overnattinger på Scandic Hotels, Haugenbok.no som gir 10 % rabatt på alle kjøp, Blivakker.no som gir 10 % rabatt på alle kjøp og Apple Store som gir opp til 3 % i rabatt. Dette er bare noen eksempler for i tillegg kommer leiebiler, charterreiser, hjemmeelektronikk, bilutstyr, foto, ja egentlig det meste du kan bestille online.

Les mer om re:member card på deres hjemmeside, hvor du kan søke om kredittkortet og begynne å spare penger på alle dine fremtidige reiser og øvrig netthandling. Du behøver bare ett bonuskort i lommeboka, så lenge dette gir rabatter på det aller meste!


Renteeksempel ved utsatt betaling: Eff.rente 25,4 %, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates